WIN EEN TWINTRAILER

Wat is er in deze feestperiode leuker dan een mooie verrassing om samen het voorbije jaar te vieren en te klinken op de toekomst? Daarom schenkt CG Concept aan één van haar lezers een fantastische aanhangwagen weg ‘de TwinTrailer’. Deze Transporter en Kipper in 1, model TT27-30, heeft een waarde van € 7.765.

Cg Concept wedstrijd twintrailer aanhangwagen kipper transporter agribex 2019

Zo’n aanhangwagen kan u ongetwijfeld gebruiken! Deelnemen aan de wedstrijd doet u door onderstaand formulier in te vullen.

Let op: Deelnemen kan enkel als u geabonneerd bent op CG Concept, rechtstreeks of via jouw vakpartner BFG.

WEDSTRIJDFORMULIER:

Door deel te nemen aan de wedstrijd, ga ik akkoord met het reglement. Ik begrijp dat Rekad nv en TwinTrailer mijn gegevens zullen beschermen zoals aangegeven in hun respectievelijke privacy-verklaringen. Ik stem ermee in dat mijn gegevens door Rekad nv en TwinTrailer verwerkt mogen worden voor marktonderzoek, reclame- en verkoopdoeleinden en dit via telefoon, post en e-mail. Mijn gegevens zullen niet doorgegeven worden aan derden.

U kunt uw gegevens en/of toestemming ten alle tijden bekijken en wijzigen zonder dat u een reden hoeft aan te geven. U kunt uw bezwaar schriftelijk meedelen bij Rekad NV of TwinTrailer.  

%d bloggers liken dit: