Hybride frontmaaier P 535HX van Husqvarna

© Husqvarna

Husqvarna presenteert de nieuwe hybride frontmaaier P 535HX. Door gebruik te maken van hybride technologie is de CO2-voetafdruk kleiner dan bij een frontmaaier op diesel alleen, en in de elektrische transportmodus rijdt de maaier enkel op accuvermogen, wat minder geluidsoverlast geeft.In combinatie met een krachtige frontmaaier zorgen deze kenmerken voor een maximale productiviteit, waardoor het mogelijk is om veeleisende taken uit te voeren die voorheen voorbehouden waren aan grotere zitmaaiers.

De hybride frontmaaier Husqvarna P 535HX is ideaal om grotere gazons en groene ruimten in orde te houden. Dit gebeurt op een efficiënte manier die de operator kostbare tijd bespaart. De krachtige frontmaaier beschikt over voldoende vermogen om een extra breed maaidek aan te drijven en is bijzonder wendbaar, zodat hij moeilijke plaatsen kan bereiken, in smalle ruimtes. Hij kan tevens op hellingen werken. Dankzij de nauwkeurige tractiecontrole is er ook minder kans op beschadiging van het gras en op wegschuiven.

De frontmaaier is niet alleen geschikt voor drukke buitenruimtes, maar veroorzaakt ook in delicate binnenruimtes weinig overlast. Dit is mogelijk doordat de dieselmotor van de maaier uitgeschakeld kan worden om hem op accuvermogen te verplaatsen, dus zonder uitlaatgassen of lawaai, maar wel op volle snelheid indien nodig.

WWW.HUSQVARNA.COM