Green 2022 (25 tem 27/9)

Groei mee met een bloeiende sector

De groensector groeit en bloeit. Daar draagt u alle dagen een steentje aan bij, waarvoor dank. Maar kijkt u al naar (de uitdagingen van) morgen? Laten we dat samen doen, tijdens Green. Kwestie van netwerken, kennis vergaren en duurzame business doen. Ook uw succesverhaal begint hier.

Van levend groen tot tuinaanleg

Green is allround voor de groenprofessional. U vindt er een ruim aanbod aan bezoekers gaande van tuinaannemers tot overheidsgroendiensten en van tuin- en landschapsarchitecten tot retailers. Iedereen vindt z’n weg naar de enige Belgische vakbeurs voor tuin- en parkaanleg. Wees erbij!

Focus op groene innovatie

Aan nieuwe initiatieven geen gebrek. Green staat garant voor trends en innovaties die uw bedrijf klaarstomen voor de toekomst. Zowel de private als de publieke groensector krijgt volop aandacht.
Met initiatieven zoals de 1 2 Tree award en Green Idea worden innovatieve ideeën en projecten extra in de bloemetjes gezet.

Ga naar GREEN!

Open Spaces

Vakbeurs voor inrichting van open(bare) ruimte

Naast Green vindt op dinsdag 27 september Open Spaces plaats. Hier komen openbare besturen, attractieparken en verblijfsaccomodaties samen om hun open ruimte in te richten.

Naar Open Spaces


Partners Green! beursspecial


Nieuws

 • Fedagrim over de repair- en duurzaamheidsindex

  Fedagrim over de repair- en duurzaamheidsindex

  Fedagrim analyseerde het voorstel van Zakia Khattabi (minister van Klimaat, Leefmilieu, Duurzame ontwikkeling en Green Deal) voor een repair- en duurzaamheidsindex, en kwam tot een aantal conclusies.


 • Rondleiding in de unieke Henry Moore Foundation [VIDEO]

  Rondleiding in de unieke Henry Moore Foundation [VIDEO]

  Vanuit een schilderachtig gehucht in Hertfordshire beheerde de beeldhouwer Henry Moore zijn wereldwijde kunstaanwezigheid. Bekijk hier de rondleiding in deze unieke omgeving, waar vandaag de Henry Moore Foundation is gevestigd.


 • Het prijsmultiplicatoreffect: groen als belangrijkste verkoopargument

  Het prijsmultiplicatoreffect: groen als belangrijkste verkoopargument

  Kidbrooke Village is gelegen op 15 km van de Britse metropool Londen. Flatgebouwen worden er verkocht aan prijzen die 10.000 euro per vierkante meter met gemak overschrijden. Het belangrijkste verkoopsargument: Groen !


 • Waarom veldbloemen zaaien?

  Waarom veldbloemen zaaien?

  De voorbije drie jaar kregen we te maken met hittegolven en extreme droogte. En zonder water groeit niets. Hoe gaan we hier in de (nabije) toekomst best mee om?Meer info? Neem een kijkje op www.green-expo.be