Willaert Oudsbergen stelt vernieuwd afhaalconcept voor

Datum/Uur - do 10 okt 2019 (Volledige dag)
Categorie - opendeurdagen
Locatie - Willaert
Adres - Industrieweg Noord 1173, Oudsbergen (België)

Op 10 oktober 2019 organiseert Boomkwekerij Willaert te Oudsbergen (Limburg) een rondleiding en infomoment waarbij het nieuwe afhaalconcept wordt toegelicht. Voor – en namiddag zijn er sprekers met inspirerende lezingen.

Deze educatieve presentaties zijn gericht op 2 doelgroepen: in de voormiddag voor openbare besturen, overheden en Regionale landschappen; in de namiddag voor landschaps- en tuinarchitecten, ontwerp- en studiebureau’s en tuinaanleggers.

• Steven De Bruycker (Landschaps- en Tuinarchitect/ Adviseur en Vertegenwoordiger Boomkwekerij Willaert): ‘Plant van hier, de plant voor morgen ?’, een kritische blik met enkele voorstellen van duurzame alternatieven – innovatief afhaalconcept – toekomst door de bril ‘Willaert’ en webshop.

• Denis Dujardin (Landscape, Urbanism, Scenography): Natuur en open ruimte, en voorstelling van eigen werk rond dakbegroeiing en waterbufferende elementen

• Thijs Vandewiele (DCM): Het belang van een goede bodemanalyse en aangepaste bemesting bij een nieuwe  aanplanting

• Marc Desmedt (Mobilane): Verticaal groen.

Avondprogramma: praktische uitleg afhaalconcept met rondleiding door het Willaert team met doorlopend infomomenten voor de webshop en andere innovatieve info. En natuurlijk ook een lekker hapje en een streekeigen tapje in een gezellige sfeer.

Bekijk hier het gedetailleerde programma.

Gelieve uw gratis deelname voor woensdag 2 oktober te bevestigen via deze link.

Google Map - Industrieweg Noord 1173, Oudsbergen (België)
Kaart wordt geladen...
%d bloggers liken dit: