’s-Hertogenbosch / TuinIdee 2018

Datum/Uur - do 22 feb 2018 - zo 25 feb 2018 (Volledige dag)
Categorie - Tuinshow
Locatie - Brabanthallen
Adres - Diezekade 2, 's-Hertogenbosch (Nederland)

Van 22 tot en met 25 februari 2018 opent Brabanthallen ’s-Hertogenbosch haar deuren voor TuinIdee. Het grootste tuinevenement van Nederland vormt de aftrap van het nieuwe tuinseizoen.

Dit keer is het vierdaagse evenement nog groener, verrassender en groter met zo’n 200 aanbieders met topmerken. De eerste verrassing is de entree: een nieuwe, indrukwekkende hal ter grootte van anderhalf voetbalveld. Het vormt het groene hart van TuinIdee. Met vele voorbeeldtuinen, workshops en presentaties van bekende tuin-personality’s zoals Rob Verlinden, Ivo Putman, Boer Tom, Jurgen Smit en Romeo Sommers.

Tuinmeesters staan klaar met advies en inspiratie voor het ontwerp en onderhoud van je tuin. Met diverse tuinadviseurs, trends op het gebied van inrichting, gereedschappen en exclusieve apparaten is TuinIdee 2018 the place to be voor iedereen met een tuin, balkon of terras.

Bezoekers die hun tuin zien als verlengstuk van hun woonkamer, komen bij TuinIdee uitgebreid aan hun trekken met onder andere groene sfeermakers, interieuritems en complete buitenkeukens. Ook aan het gezin is gedacht: met een aanbod van speeltoestellen, zwembaden en blotevoetentegels vind je hier alles voor de gezinstuin. Liefhebbers van luxe halen hun hart op bij ‘Exclusive’ met volop design en kwaliteit. Liever met de handen in de aarde wroeten? Dan volg je de route van de ‘Eetbare tuin’, dé pitstop voor de doe-het-zelver die ondersteuning zoekt om de moestuin vruchtbaarder te maken of het stekken nog eenvoudiger te maken. De gezonde tuin krijgt ook uitgebreide aandacht met natuurlijke en ecologische insectenbestrijders, recycleoplossingen en zonnepanelen.

tuinidee.nl

Google Map - Diezekade 2, 's-Hertogenbosch (Nederland)
Kaart wordt geladen...