Lentebloeiers op Vordenstein

Datum/Uur - zo 18 mrt 2018 (Volledige dag)
Categorie - plantenbeurs
Locatie - Orangerie Vordenstein
Adres - Horstebaan 2, Schoten (België)

Maart is de lentemaand en dan begint het bij elke rechtgeaarde tuinliefhebber te kriebelen bij al dat ontluikend plantengeweld. Net zoals de voorbije jaren heeft, net voor het officiële begin van de lente, in de Oranjerietuin van het domein Vordenstein te Schoten de vroegste lentebeurs van het land plaats.

Op Lentebloeiers op Vordenstein vindt u immers gespecialiseerde kwekers en liefhebbers die u de beste en zeldzaamste planten aanbieden.
De nieuwste voorjaarbloeiende heesters, bol- en knolgewassen, rotsplanten, de nieuwste vaste planten en clematis evenals fruitbomen, kleinfruit en groentezaden worden u aangeboden door ervaren specialisten die u meteen inwijden met tips over de verzorging van deze kleinoden.
Indien u zich via tuinpunt online heeft aangemeld, ontvangt u de deelnemerslijst en bijzonder aanbod in de week voor het evenement.
Dit jaar zullen verschillende standhouders hun aanbod en kunde extra in de kijker plaatsen meer hierover op onze website.

Lentebloeiers op Vordenstein op zondag 18 maart 2018 van 10 tot 17 uur in de Oranjerietuin van Vordenstein te Schoten (Ingang via parking Kopstraat)
www.tuinpunt.be

Google Map - Horstebaan 2, Schoten (België)
Kaart wordt geladen...