GrootGroenPlus

Datum/Uur - wo 03 okt 2018 - vr 05 okt 2018 (Volledige dag)
Categorie - vakbeurs
Locatie - Zundert
Adres - Zundert, Zundert (Nederland)

Een beurs, waarop kwekers, handelaren, fabrikanten en leveranciers van machines en werktuigen en tal van toeleveranciers uit Nederland en België u op de hoogte stellen van laatste ontwikkelingen in dit vakgebied.


Deelnemers en bezoekers zijn voornamelijk afkomstig uit:
O.a. Nederland, België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Polen, Hongarije, Denemarken, Italië, Spanje, Slowakije, Roemenië, Kroatië en Rusland.

My favourite plant!

Vorig jaar bleek dat er behoefte was aan een thema dat draaide om planten en kennisdeling. Hierop werd gekozen voor het thema ‘My Favourite Plant’. Dit sloot hier namelijk mooi op aan én bood mogelijkheden en ruimte om de kennis over planten te verdiepen en te laten zien welke planten favoriet zijn onder bijvoorbeeld de deelnemers.

Elke deelnemer kreeg namelijk de mogelijkheid om aan te geven wat de eigen favoriete plant is en mocht daarop een toelichting geven. Het thema ‘My Favourite Plant!’ bleek niet alleen erg succesvol, maar ook nog veel meer kansen voor verdieping te bieden. Daarom is ervoor gekozen om het in 2018 voort te zetten. Uiteraard wordt er, zoals elk jaar, op verschillende manieren aandacht besteed aan het beursthema. Denk daarbij aan de jurering van de standprijzen, die voor een groot deel gebaseerd is op de toepassing van het thema in de stand zelf.

www.grootgroen.nl

Google Map - Zundert, Zundert (Nederland)
Kaart wordt geladen...