GreenTech Amsterdam

Datum/Uur - di 12 jun 2018 - do 14 jun 2018 (Volledige dag)
Categorie - vakbeurs
Locatie - RAI Amsterdam
Adres - RAI, Amsterdam (Nederland)

Van 12 tot en met 14 juni opent GreenTech Amsterdam voor de derde keer haar deuren. GreenTech is de mondiale ontmoetingsplaats voor alle professionals in tuinbouwtechnologie.

Er is een compleet aanbod van kassenbouwers, tuinbouwtoeleveranciers, machinebedrijven, potgrond & substraatproducenten, verlichtingspartijen en zaadleveranciers.

Uiteraard is er een uitgebreid kennisprogramma met meer dan 80 sessies in 3 theaters (Food & Flower Crops Theatre, Climate, Water & Energy Theatre, Trends & Innovation Theatre). Verder brengt GreenTech naast het vertrouwde Vertical Farming Pavilion ook het Precision Horticulture Pavilion, met aandacht voor sensoring, camera’s, robotisering en digitalisering. En maakt het Medicinal Crops Pavilion, waar onder andere technologie voor medicinale cannabisproductie centraal staat, onderdeel uit van de programmering.

Als nieuw segment voegt GreenTech dit jaar The Organic Farmers Fair (TOFF) toe, waar kennis en innovatie op het gebied van biologische landbouw 3 dagen in de schijnwerpers staan. Samen met IFOAM, FiBL, vijf partners – Bejo, DCM, Steketee, Koppert Biological Systems en Delphy – plus Wageningen University & Research als ondersteunende partner, is er een kennisprogramma op hoog niveau opgezet dat de meest relevante kwesties in detail zal bespreken. TOFF is dé internationale ontmoetingsplaats voor biologische telers maar ook ‘conventionele’ telers die een overstap naar biologisch overwegen.

Congres over toekomst tuinbouw
Voorafgaand aan de beurs, vindt op 11 juni 2018 de GreenTech Summit plaats. GreenTech Summit biedt 750 investeerders, veredelaars en telers een unieke kans om te netwerken maar vooral ook om deel te nemen aan een hoogwaardig programma. Onder de titel ‘’The future of horticulture – insights for the next decade” zullen visionairs en experts hun visie delen over hoe de wereld van de tuinbouw er over 10 jaar uit zal zien.

Wie Greentech wil bezoeken, kan zich tot 5 juni gratis registreren op www.greentech.nl.

Google Map - RAI, Amsterdam (Nederland)
Kaart wordt geladen...
%d bloggers liken dit: