Gent / Congres en Forum Publieke Ruimte

Datum/Uur - ma 12 mrt 2018 - di 13 mrt 2018 (Volledige dag)
Categorie - congres
Locatie - icc
Adres - Van Rysselberghedreef 2, Gent (België)

Gent is op 13 maart 2018 de thuishaven voor het Congres Publieke  Ruimte. 

Of het nu gaat over mobiliteit, klimaat, veiligheid, citymarketing of jeugdbeleid: publieke ruimte is steeds aan de orde in het maatschappelijke debat. Steden en gemeenten beseffen dat een andere kijk op hun openbare ruimte vaak de sleutel is om een goed beleid te voeren. Het Congres Publieke Ruimte reikt heel wat van deze sleutels aan.

In het verkiezingsjaar 2018 laat het congres u kennis maken met de steeds veranderende inzichten en ontwikkelingen op gebied van openbare ruimte en de raakvlakken met andere beleidsdomeinen. U verneemt er wat komende legislatuur ‘trending’ wordt op vlak van publieke ruimte.

Een uitgebreid randprogramma zorgt ervoor dat u zich ook buiten de lezingenzalen niet verveelt. Bezoek bijvoorbeeld een pop-uparboretum, vakgerelateerde filmvoorstellingen, een bomenwandeling in het Citadelpark, spelactiviteiten, een tentoonstelling, postermuur, kunstwerken en straattheater. Dit alles en meer bieden een dertigtal ondernemingen en organisaties u aan op het Forum Publieke Ruimte.

Voor de organisatie van het Congres Publieke Ruimte werkt Infopunt Publieke Ruimte samen met de Stad Gent, het Agentschap voor Natuur en Bos, het Agentschap voor Binnenlands Bestuur (afdeling Stedenbeleid), Aquafin, het Departement Omgeving, FEBESTRAL, de Vlaamse Landmaatschappij en de VLAM.

www.congrespubliekeruimte.info

Google Map - Van Rysselberghedreef 2, Gent (België)
Kaart wordt geladen...