Garden Trials and Trade focust op nieuw boomkwekerijsortiment

Datum/Uur - di 12 jun 2018 - do 14 jun 2018 (Volledige dag)
Categorie - vakbeurs
Locatie - Plantariumgebouw
Adres - Boskoop-Hazerswoude, Boskoop-Hazerswoude (Nederland)

Garden Trials and Trade is een nieuw event waar de nieuwste veredelingen op het gebied van houtige gewassen en vaste planten worden getoond. Op 12, 13 en 14 juni 2018 vindt dit voor de eerste keer plaats in het Plantariumgebouw op het International Trade Centre Boskoop-Hazerswoude.

Tijdens dit driedaagse event tonen veredelaars en gespecialiseerde licentiebureaus de meest actuele innovaties in het sortiment van houtige gewassen en vaste planten. Dit biedt aan alle internationale brancheprofessionals de unieke kans om deze noviteiten, midden in het tuinseizoen, in volle ‘bloei’ te bewonderen.

Bezoekers krijgen een kijkje in de keuken van de internationale veredeling en sortimentsvernieuwing. Doordat ook de producenten van deze nieuwe gewassen aanwezig zijn, kunnen ketenpartners direct hun tuinplantenprogramma voor het komend seizoen samenstellen.

De Koninklijke Vereniging van Boskoopse Culturen gaat als autonome partner keuringen van de noviteiten verzorgen. Daarmee krijgt dit nieuwe event direct een onafhankelijke kwaliteitsimpuls.

Garden Trials and Trade is een initiatief van het Greenport Business Center (GBC) en de Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij (SVB).

Google Map - Boskoop-Hazerswoude, Boskoop-Hazerswoude (Nederland)
Kaart wordt geladen...
%d bloggers liken dit: