STIHL lanceert accugrasmaaiers met varioaandrijving

Een kronkelige tuin? Heuvelachtig terrein? Met verschillende grashoogtes? Voor de nieuwe STIHL accugrasmaaiers van het AP accusysteem vormt het allemaal geen probleem! Dankzij hun standaard varioaandrijving kunnen ze hun werksnelheid aanpassen aan elk terrein en op die manier de krachten van de gebruiker sparen.

 

Bovendien blinken de STIHL accugrasmaaiers uit door hun betrouwbare techniek, hun hoge bedieningscomfort en hun stille, milieuvriendelijke werking. De krachtige lithiumionaccu van 36 V van het STIHL AP systeem levert de nodige energie. Naast de accugrasmaaiers omvat het systeem meer dan twintig andere machines voor uiteenlopende toepassingen: accupacks, ruggedragen accu’s met verschillende vermogens en diverse laders. De accu’s zijn compatibel met alle machines in het systeem. Als je meerdere machines hebt, kan je de accu’s dus telkens opnieuw gebruiken.

Voor het onderhoud van gazons tot 510 m2 kan je kiezen voor de RMA 443 PV of de RMA 448 PV met een maaibreedte van respectievelijk 41 of 46 cm. Daarnaast is er ook de mulchmaaier RMA 2 RPV met een maaibreedte van 46 cm.

De STIHL RMA 448 PV is een krachtige accugrasmaaier met een snijbreedte van 46 centimeter, geschikt voor middelgrote gazons. De standaardvarioaandrijving zorgt voor een constante rijsnelheid en kan zich aan elk terrein aanpassen. De grasmaaier schakelt automatisch over op de meegeleverde tweede accu zodra de eerste accu is ontladen. Bovendien garandeert de automatische toerentalregeling in combinatie met de geoptimaliseerde windvleugelmessen een langere acculooptijd. Dankzij het comfortabele monostuur en de opklapbare grasopvangbox is het aangenaam werken.

• De STIHL RMA 443 PV is een van de veelzijdige accu grasmaaiers uit het assortiment van STIHL. Dankzij de standaardvarioaandrijving, een snijbreedte van 41 centimeter en de grote grasopvangbox is de accugrasmaaier een echte allrounder. Bovendien is de grasmaaier stil en milieuvriendelijk, op die manier worden de buren tijdens het maaien niet gestoord. Tegelijkertijd biedt het comfortstuur, de snijhoogteverstelling en de opklapbare grasopvangbox een hoge mate van comfort. Ook bij deze grasmaaier is het mogelijk om automatisch te schakelen tussen de meegeleverde accu’s, zodat je ze niet meer handmatig moet vervangen. Deze grasmaaier voelt zich helemaal thuis in middelgrote tuinen.

• Kiezen voor een mulchmaaier betekent dat je de grasopvangbox niet meer moet leegmaken en dat het fijn versnipperde gras als een natuurlijke meststof tussen de grassprieten achterblijft. De Accumulchmaaier RMA 2 RPV heeft een snijbreedte van 46 centimeter en een variabele aandrijving die de krachten van de gebruiker spaart. De mulchmaaier garandeert een langere acculooptijd, zodat je gazons tot 510 m2 de baas kan. En als de eerste accu leeg is, schakelt de machine automatisch over op de tweede meegeleverde accu.

nl.stihl.be